Dhuratë krishtlindjeje për BE-në

Është kënaqësi e veçantë kur oratoria bashkohet me mendjemprehtësinë, veçanërisht në një politikan. Fatkeqësisht videoja më poshtë është në anglisht dhe nuk munda të gjej titra shqip, por jep një fjalim me vlerë, për ata që besojnë që këtu jemi të vetmit të lajthitur që janë kudër idesë së Bashkimit Evropian.

 

2 thoughts on “Dhuratë krishtlindjeje për BE-në

  1. Ca dhurate mo aman, ti sna bere nje sms dhurate per krishtlindje…
    Ska gje se te tera ne kete bote lahen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s