Ndarja e gabuar në mes teorisë dhe praktikës

Dje, Instituti Ludwig von Mises nga Kanada ka publikuar shkrimin tim të fundit “Ndarja e gabuar në mes teorisë dhe praktikës” në gjuhën angleze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s